Team Sparebanken Sør

Nyheter

Torsdag 30 sep 2010

Natt til fredag/fredagsmorgen (rittet starter 05.00 norsk tid) kjører Øystein Stake Laengen og resten av U23 feltet fellesstart i VM. I motsetning til proffene, kjører U23 klassen et rent rundbaneritt. Runden de skal kjøre er på 16 kilometer, og skal kjøres 10 ganger. Totalt blir det knappe 160 kilometer. Det er to bratte, men rimelig korte bakker på hver runde, og løypa blir omtalt som hard. Den vil skille klinten fra hveten, uten at vi tror den vil være så hard at den egner seg for rene klatrere. Det er en løype som favoriserer klassikertyper, som er gode på endagsritt

Søndag 26 sep 2010

Plussbank Cervélo har Øystein Stake Laengen på plass i norske farger i Australia.
Som en av fire norske U-23 ryttere, var de idag med å kjempet om seieren i generalprøven til VM.
Herald Sun World Cycling Classic Ballarat var rittet hvor både U-23 og senior møttes på likt grunnlag for å kjempe om en seier, som viser mye om formen før ukens kommende ritt i VM.
Øystein gir ikke ved dørene, og viste seg offensiv og sterk som vanlig…

Søndag 12 sep 2010

Sykkelerbest-gutta Jonas og Anders er tilstede i Oslo og kommer med oppdateringer fra Oslo Sykkelfestival.
Det 3. og siste løpet i helgen var tellende i Norgescupen, og dermed avgjørende for Adrian Gjølberg som ledet sammenlagt før dagens løp. Dessverre ble det stang ut for laget denne helgen, også på fellesstarten.

Lørdag 11 sep 2010

Sykkelerbest-gutta Jonas og Anders er tilstede i Oslo og kommer med oppdateringer fra Oslo Sykkelfestival.
Først ut idag var temporittet på Gamle Mossevei, før kveldens gateritt i sentrum ventet.
Det hele avsluttes med Norgescup fellesstart i morgen, i den gamle VM-løypen fra 1993. Plussbank Cervélo stiller med Adrian Gjølberg lederen av Norgescupen sammenlagt som kaptein.

Lørdag 11 sep 2010

Sykkelerbest-gutta Jonas og Anders er tilstede i Oslo og kommer med oppdateringer fra dagens ritt.
Først ut idag var temporittet på Gamle Mossevei, det første av i alt 3 løp under Oslo Sykkelfestival.

Torsdag 09 sep 2010

Til helgen kjøres årets fjerde norgescupritt, i Oslo. Da skal Plussbank Cervélo forsvare Adrian Gjølbergs ledertrøye. Det rittet går på søndag, men før det skal det sykles et tempoløp og et gateritt på lørdagen. Det er med andre ord en viktig helg for laget.  

Søndag 05 sep 2010

Niklas vant dagens løp i roskilde. Rittet var veldig fartsfylt med mye støting. Åkvik var offensiv som vanlig og kjørte inn ett solobrudd da det gjenstod 1 kilometer. Deretter trykket han ekstra til opp siste bakken og kom seirende ut av dagens løp. Det var heller ikke noen dårlig prestasjon av Jon Anders som endte på en flott niende plass. (se topp 5 under)

Torsdag 02 sep 2010

Etter Tour de France har Thor Hushovd tatt seg en velfortjent ferie. Vel, helt ferie har det ikke vært. Mye trening på Sørlandet, med blant annet flere Plussbank Cervélo ryttere, har det også blitt. Treningen har utvilsomt vært god, for i dag slo Hushovd til med en ny stor seier, da han vant den sjette etappen i Vuelta a Espana. En andrekategorisstigning ca 2 mil fra mål silte ut de raskeste fra de sterkeste på dagens etappe.

Alle (533)
2015 (74)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
august (8)
juli (1)
juni (5)
mai (6)
april (6)
mars (2)
januar (2)
2009 (4)