Team Sparebanken Sør

Nyheter

Søndag 30 mai 2010

I et tøft ritt i Rogaland i dag var det Øystein som ble sittend ei det avgjørende bruddet, og skulle sloss for seieren i dag. Rittet er ett av de få internasjonale rittene som holdes i Norge, og var besøkt av svært mange gode lag. Blant de norske lagene var det Sparebanken Vest, Joker Bianchi og oss som måtte forsvare de norske fargene.

Lørdag 22 mai 2010

Eidsvoll helgen ble helgen hvor Plussbank Cervelo virkelig gjorde sitt første ordentlige gjennombrudd. Med Seier både Lørdag og Søndag i tillegg til mange andre svært sterke plasseringer, var det ingen tvil om at Plussbank Cervelo var det laget som var sterkest denne helgen. På toppen av det hele kunne Adrian nå ikle deg den gule ledertrøya som leder av Norgescup sammenlagt.

Søndag 16 mai 2010

Etter lang tids kamp med kroppen, har Åsmund nå begynt å finne tilbake til formen. Dette fikk vi prov på da han satt med til finalen i gaterittet i Østfold i Helgen, kun slått med få cm av hans gamle lagkammerat Mats Lohne som nå sykler for Nesset CK.

Tirsdag 11 mai 2010

Vi har i tidligere artikler referert fra ivrige sykkelsynsere som skriver sin egen sykkelblogg. Nå har de kommet med en sak skrevet om laget vårt, som vi gjengir i sin helhet under. Vi som er i støtteapparatet rundt PBC syntes jo alt som skjer rundt laget er veldig spennende, men det er spesielt hyggelig når det også folk utenfra virker interessert og er positive det som foregår i Plussbank Cervelo.  

Bloggen kan man se i sin helhet på : http://sykkelerbest.blogspot.com/

Lørdag 08 mai 2010

Våre gutter har vært med å prege helgens UCI ritt som gikk av stabelen i Uppsala. Øystein kunne igjen ta steget opp på pallen, og dette for første gang i vår drakt. Deilig! Niklas kjørte også sterkt i dag og sikret seg 6. plass etter at han vant spurten i gruppe nr 2. Plussbank Cervelo har med dette sanket ytterligere UCI poeng, og er faktisk det norske laget med flest UCI poeng så langt!

Lørdag 01 mai 2010

6 av guttene satte seg fredag på danskebåten for å delta på Danmarks mest prestisjetunge ritt, GP Herning som er kategorisert som 1.1 ritt i år! Såvidt meg bekjent var det ingen av guttene som har vært med på ritt som har vært klassifisert så høyt tidligere. Rittet hadde en vanvittig sterk startliste med Saxo bank og Vacansoleil  Pro Cycling samt mange landslag på startstreken. Ryttere fra 36 nasjoner skulle stå på startstreken. Blant dem ryttere med gode resultater i Tour de France, Paris Roubaix og årets vinner av Kuurne-Brussel-Kuurne, Bobbie Tracksel fra Vacansoleil.

Alle (639)
2016 (30)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
august (8)
juli (1)
juni (5)
mai (6)
april (6)
mars (2)
januar (2)
2009 (4)