Team Sparebanken Sør

Nyheter

Onsdag 29 des 2010

Vi i Plussbank Cervélo – både ryttere, støtteapparat og ledelse, ønsker med dette å takke alle for et glimrende år i 2010. 

Mandag 29 nov 2010

Før årets sesong gjennomgikk Norgescupen flere endringer. Antall ritt ble dramatisk redusert, slik at antall langhelger med Norgescupritt ble kraftig redusert. I år har det vært fem endagsritt som har utgjort den gjeveste nasjonale sykkelcupen. Vi har tatt en prat med et par Plussbank Cervélo ryttere for å undersøke om endringene har ført til en bedre Norgescup.

Mandag 15 nov 2010

I helgen var Plussbank Cervélo gjengen samlet. Støtteapparat og ryttere samlet seg i Grimstad for
en sosial helg. Sponsoroppdrag, sesongevaluering, plan for neste år og sponsormiddager stod på
programmet.

Torsdag 11 nov 2010

 Grimstads borgere og sykkelengasjerte Sørlendinger har måttet vente lenge på å ta imot sin store idrettsmann og verdensmester Thor Hushovd. Selv om den 3 Oktober nå begynner å bli noen uker siden var det godt å endelig få hylle sin egen verdensmester hjemme i Grimstad. 

Torsdag 11 nov 2010

Plussbank Cervélo har signert Sondre Hurum. Han blir lagets fjerde signering før 2011-sesongen. Fra før har Lorents Ola Aasvold, Sebastian Kvålsvoll og Bjørn Tore Hoem blitt presentert som nye ryttere på laget.

Tirsdag 09 nov 2010

I kraft av at vi i Plussbank Cérvelo har ansatt Atle Kvålsvoll som sportssjef for de neste årene, har vi også knyttet en kjemperesurs innen treningslære enda nærmere sørlandsregionen. Atle har i mange år allerede vært verdensmester Thor Hushovds personlige trener, i tillegg til å være Olympiatoppens aller fremste ekspert på utholdenhet. Selv om Atle selv i sin karriere var en profesjonell syklist, har han gjennom mange års arbeid i Olympiatoppen vært sparringspartner for å utvikle utholdenhetsutøvere i de fleste disipliner innen idretten. 

Fredag 15 okt 2010
Plussbank Cervélo har signert de to siste sesongers Norgescupvinner Lorents Ola Aasvold. Trønderen er lagets tredje signering for sesongen. Sebastian Kvålsvoll og Bjørn Tore Hoem ble tidligere i uka presentert som Plussbank Cervélo-syklister, og nå er som sagt Aasvold det tredje nye fjeset i laget.
Tirsdag 12 okt 2010

Vi har idag offentliggjort avgangen til Adrian Gjølberg og Tengel Storvold-Hjembo. Adrian blir å se i stallen til Joker BIanchi, mens Tengel går tilbake til familieliv og turritt-tilværelse. Vi er meget stolte og fornøyde med jobben begge har gjort og ønsker dem lykke til videre.

Men når noen går – så kommer nye til…

Søndag 10 okt 2010

I helgen skulle Norgescupen avgjøres i Sandnes. Målet var å «reise kjerringa» etter forrige cuprunde.
Niklas Åkvik tok ansvar, og viste gode takter i sesongavslutningen.
Plussbank Cervélo er strålende fornøyd med debutsesongen, som har gått over all forventning.

Søndag 03 okt 2010

Thor Hushovd viste frem sine kjempekrefter da han smadret røkla under dagens VM løp. Det ble et dramatisk ritt, som tok nye vendinger hver eneste runde. Først så det ut som et større brudd skule holde unna, så virket det som at angrep på sisterunden skulle holde unna, men Hushovd spilte kaldt og satt rolig i feltet. Når det samlet seg et par kilometer før mål plasserte han seg flott før spurten, og dro til med en slik kraft at resten av feltet var sjanseløse.  

Alle (680)
2016 (71)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
august (8)
juli (1)
juni (5)
mai (6)
april (6)
mars (2)
januar (2)
2009 (4)