Team Sparebanken Sør

Nyheter

Andre lagkonkurranse-seier på rad i lagets siste etapperitt

Den siste av to etapper i East Bohemia Tour ble bare nesten hvis man tenker på seieren. Men ellers tar laget med seg mye hjem fra Tsjekia.

På den siste etappen fikk et brudd med syv ryttere gå i brudd. Og tidlig fikk Trond Håkon Trondsen problemer med sykkelen.

– Jeg ødela giret tidlig på etappen, det ble kjørt jevnt i hovedfeltet. Men jeg kom meg heldigvis opp, understreker Trondsen.

Det ble samlet inn mot slutten og det var klart for finale i Team Sparebanken Sør sitt siste etapperitt. Og avslutningen var i en bakke.

– Ludvik Aspelund Holstad dro til litt etter 500 meter til mål. Dagens vinner tok hjulet hans og jeg bak han igjen. Deretter kom det en brå sving hvor vinneren skar til siden og tok den banen jeg tenkte å spurte i. Dermed måtte jeg bremse opp og forsøke meg på motsatt side, sier tredjemann på dagens etappe, Trondsen.

Vinner lagkonkurransen

Kamil Zielinski (Domin Sport) vant etappen, Trondsen ble nummer tre, Kristian Aasvold nummer fem og Ludvik Aspelund Holstad kom i mål som sjettemann. Dermed sikrer vi vår andre seier i lagkonkurransen på de to siste etapperittene laget kjører.

– Jeg er imponert over hvordan guttene og støtteapparatet har stått sammen i den siste perioden, sier sportssjef Atle Kvålsvoll etter det ble klart at vi vant lagkonkurransen

– Det var ikke noe vi hadde snakket om på forhånd. Men det viser jo at vi er gode syklister på dette laget.

I tillegg vant Kristian Aasvold den hvite ungdomstrøyen, som viser at han var beste u23-rytter i Tsjekkia.

Se resultater fra East Bohemia Tour her

Norgescup

I morgen avsluttes Norgescup-sesongen med Gylne Gutuer i Otterstad. I dag var det tempoløp hvor Mathias Skjold kjørte inn til sjetteplass og Petter Theodorsen nummer 10.

Se hvem som sykler Norgescupen i morgen

Kommentarer

Spam kontroll: 4 + 3 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)