Team Sparebanken Sør

Nyheter

 
Team Sparebanken Sør – 2016-rytterne. (FOTO: Tore Sæther)

Til alle TSS-venner og alle andre som følger oss

Det er ikke lenger enn drøyt to måneder siden Fridtjof Røinås gjorde manns jobb i VMs U23-fellesstart og bidro sterkt til at Norge endte opp med en verdensmester – Kristoffer Halvorsen.

Det er litt lenger frem til en ny spennende sesong starter, selv om vi kommer til å innlede 2017-sesongen en måneds tid tidligere enn vi vanligvis bruker, tidlig i februar. Vi starter også i år på Den iberiske halvøy – i Portugal.

Etter en kort pustepause – eller som Andreas Erland ville ha sagt det, ”en periode med muligheten til å puste med lukket munn” – så er våre gutter nå i full gang igjen, med forberedelsene til en ny sesong. Flere har byttet ut vinterlige Norge med treningsstart under mer hyggelige og varme omgivelser, på Kanariøyene.
 

 

Fridtjof Røinås i gultrøye i franske Loir et Cher, og Carl Fredrik Hagen med én av sine tre klatretrøyer, her fra Bretagne.
 


2016 ble en god sesong for Team Sparebanken Sør:

* Vi kan se tilbake på internasjonale seire.
* Våre ti ryttere viste ved flere anledninger prov på god samhandling.
* I Tour de Bretagne viste vi at vi kan være i stand til å prege slike store og viktige ritt. Fridtjof Røinås med én tredje- og én femteplass

På den hjemlige arena ser en tre på topp-liste slik ut:

1) Seire både på Sundvolden og Ringerike – med Andreas Vangstad og Trond Håkon Trondsen. På Sundvolden tok vi til og med dobbelt, med Carl Fredrik Hagen nærmest Andreas på resultatlisten.

2) Carl Fredrik Hagens tre(!) klatretrøyer (Tour de Bretagne, Tour des Fjords og East Bohemia Tour) og i brudd på alle(!) etapper i Tour des Fjords.

3) Andreas Vangstads bronse og sterke kjøring på NM-tempoen.
 

 

Trond Håkon Trondsen startet sesongen med gul NC-trøye, og når TV2-kommentatorene velger å kjøre duell mellom Alexander Kristoff og vår Andreas Vangstad, da er det et godt tegn på at TSS-guttene har gjort seg bemerket...
 

Når vi nå er i gang med 2017-forberedelsene er det uten tre av fjorårsrytterne: Carl Fredrik Hagen har valgt å gå over til Joker Byggtorget, Christian Kaggestad fortsetter karrieren på et lag i Frankrike (hvor han bor), mens Åge Ljøstad Nilsen har bestemt seg for å nedprioritere sykkel til fordel for utdannelse.

Inn for de tre kommer tre unge (født i 1995, 1996 og 1998) og lovende karer. Vi er spent på hva Eirik Bruland, Mathias Skjold og Ludvik Aspelund Holstad klarer å prestere i sin første sesong som kontinentalryttere.

Vi skal gjøre hva vi kan for at dere får muligheten til å følge våre gutter tett på sosiale medier gjennom en innholdsrik og spennende sesong. VM på hjemmebane, i Bergen, blir et opplagt høydepunkt, forhåpentligvis med TSS-innslag i rødt, hvitt og blått!

Da står det bare igjen å ønske alle våre følgere og alle andre sykkel-interesserte en god julefeiring og et sprekt 2017!

 

Sportssjef Atle Kvålsvoll   & webredaktør Tore Sæther

 

Kommentarer

Spam kontroll: 2 + 2 =    
Alle (733)
2017 (2)
2016 (122)
august (16)
juli (7)
juni (19)
mai (13)
april (19)
mars (19)
januar (2)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)