Team Sparebanken Sør

Nyheter

 
Herman Dahl spurtet inn til andreplass i feltet som jaget fem utbrytere. (Arkivfoto: Tore Sæther / TSS)

L’Oise: Langt brudd gikk helt inn – uten TSS

Også på dagens etappe i Ronde de l’Oise gikk et langt brudd helt til mål, men i dag var ingen TSS-ryttere med.

I spissen på feltet gjorde Herman Dahl en sterk prestasjon ved å bli nummer to, altså syvendeplass på etappen:

– Det var som vanlig i slike samlede avslutninger en vill kamp om plassering. Fridtjof (Røinås) og jeg var på forhånd enige om at en massespurt her ville passe meg aller beste, og derfor kjørte Fridtjof for meg. Og det gjorde han veldig bra. Så var det selvsagt synd at bruddet med fem mann gikk helt inn, sa Herman.

Syvendeplass absolutt godkjent

Sportsdirektør Stian Remme var slett ikke negativ til sine gutters innsats, selv om Fridtjofs andreplass fra i går (kjørte i dag i “lånt” spurttrøye) ikke ble kopiert:

– Dette var et ganske artig sykkelløp. Femmannsbruddet gikk allerede etter rundt syv mil. For oss var det selvsagt synd at det gikk helt inn, men de fem skal ha honnør for at de klarte – såvidt  – å holde feltet bak seg etter å ha ligget i spiss i 13-14 mil.

– Når vi likevel får med oss en syvendeplass, er det ingen grunn til å henge med hodet. Vi skal være med, vi, i fortsettelsen også – i kampen om etappeseire og gode sammenlagtplasseringer, understreker sportsdirektør Remme.

To TSS’ere i asfalten

Blant de fem utbryterne som selvsagt også skaffet seg en del sekunder i sammendraget satt ex-TSS-rytter, Bjørn Tore Hoem (Joker – Byggtorget), som ble nummer tre. Belgieren Dries De Bondt (Verandas Willems Cycling Team) vant etappen.

Fire av TSS-sekseren kom sammen med feltet til mål. Åge Ljøstad Nilsen og Petter Theodorsen kom et stykke bak etter at de begge hadde velteuhell og måtte i asfalten.


TSS-plasseringene:

7) Herman Dahl
54) Carl Fredrik Hagen
55) Fridtjof Røinås
81) Andreas Vangstad
99) Petter Theodorsen
110) Åge Ljøstad Nilsen

De fire første fikk tid syv sekunder bak vinneren, men Petter (06:41) og Åge (09:44) altså på grunn av uhell og velt ikke klarte å henge med feltet til mål.

Sammenlagt er Fridtjof vår bestemann, 14 sekunder bak lederen og på en åttendeplass. Herman, Calle og Andreas ligger alle 20 sekunder bak sammenlagtlederen.


Resultatene finner du her:

http://www.procyclingstats.com/race.php?id=164642
 

Løypeprofilen for etappe nummer tre
 

 

Kommentarer

Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (677)
2016 (68)
juni (11)
mai (13)
april (19)
mars (19)
januar (2)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)