Team Sparebanken Sør

Nyheter

Etter beinbruddet i forrige måned må Herman Dahl drive innetrening i Kristiansand i stedet for sykkeltrening i Frankrike. (Foto: PRIVAT)

Nå har Herman kastet gipsen

10. desember veltet Herman Dahl under trening i Frankrike og pådro seg brudd i et bein på høyreleggen. Allerede etter halvannen uke var han på spinningsykkelen.

Veldig forsiktig, men like fullt på sykkel igjen, og for to dager siden fikk han også slippe fri fra gipsen på høyrebeinet.

– Det var litt før skjema, og det er selvsagt veldig behov for å være forsiktig. Krykker bruker jeg fortsatt, forteller Herman.

Vi snakket med Herman dagen etter at uhellet inntraff. Han hadde slett ikke gått inn i en beksvart depresjon:
 

 

Faksimile fra nyhetssaken vår om Hermans beinbrudd.

 

Kjipt, men ikke deppet

– Selvsagt var det kjipt at det skulle skje, men jeg har ikke på noe tidspunkt siden velten vært deppet. Jeg var bare innstilt på å komme meg i trening så fort som mulig.

Herman dro hjem til Norge, fikk medisinsk oppfølging, og allerede fem dager etter velten, var han i trening – på romaskin:

Intervall på romaskin

– Som syklist er ikke romaskin akkurat du synes er mest gøy. Men beinbruddet gjorde det nødvendig med annerledes trening, og intervallkjøring i romaskinen har nok gjort meg sterkere i overkroppen og armene.

– Det er blitt ganske mange timer roing de siste ukene. Jeg har fleipet med at jeg skal melde meg på i ”romaskin-NM”.

Usikker på Frankrike-retur

Fem uker etter uhellet i Frankrike, vet Herman ennå ikke om han kommer til å returnere til TSS-campen i Cèret før lagets treningssamling i Spania eller om han blir i Norge frem til treningssamlingen starter i begynnelsen på februar.

– Vi får se hvordan utviklingen går. Fortsatt er ikke benet helt grodd. Jeg får støtte meg på vårt medisinske støtteapparat og deres anbefalinger, sier Herman Dahl.

Kommentarer

Spam kontroll: 3 + 2 =    
Alle (791)
2017 (60)
2016 (122)
august (16)
juli (7)
juni (19)
mai (13)
april (19)
mars (19)
januar (2)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)