Team Sparebanken Sør

Nyheter

Dette er lagets nye syklister

Fire sultne ulver har signert for Team Sparebanken Sør fra og med 2015. Her finner du ut hvem det er.

Etter en sterk 2014-sesong hvor mange av lagets ryttere har tatt store steg, ruster Team Sparebanken Sør opp til en ny sesong.

Fire nye ryttere vil fra og med 2015 ikle seg lagets drakt og bidra til at laget holder seg i toppen av nasjonal sykkelsport, samt kjemper for å hevde seg ute i verden.

Etter å ha sendt Sondre Holst Enger ut i proffenes rekker henter laget inn to raske spurtere i Sørlandsgutten Herman Dahl og Trond Håkon Trondsen.

Herman Dahl har imponert i flere hjemlige ritt denne sesongen med blant annet seier i gaterittet og andreplass på fellesstarten i Østfold 3-dagers. Herman kommer i likhet med flere av de nåværende Sparebanken Sør-rytterne fra KCK.

Trond Håkon Trondsen har i 2014 kjørt for Frøy Bianchi. Her har han vist seg frem med en meget sterk spurt de gangene han har fått prøve seg internasjonalt. 20-åringen har i år en andreplass på en etappe i Slovakia rundt, samt ytterligere tre topp ti resultater i internasjonale ritt.

I tillegg til de to spurterne henter laget inn en rutinert allrounder i Vegard Robinson Bugge og en spennende klatrer i Carl Fredrik Hagen.

Vegard Robinson Bugge har i flere år vært en av Norges beste syklister. Horten-gutten har mange topp ti plasseringer i utlandet og vant senest i 2013 det belgiske UCI-rittet Gooikse Pijl. I år har en tredjeplass på den sjette etappen i Tour de Bretagne.

– Jeg gleder emg til å være en del av Sparebanken Sør kommende sesong. Det er et lag med et komplett apparat i ryggen, som har merke på seg for å utvikle ryttere.

– Jeg er sikker på at lagbyttet vil styrke meg som rytter og gi meg det løftet som trengs for å produsere hyppige resultater igjen. Jeg er både stolt og glad over å være en av de rytterne som nå er under Kvålsvoll og Hushovds vinger, forteller Vegard Robinson Bugge til hjemmesiden.

Carl Fredrik Hagen er en spennende signering. 2015 vil bli hans første sesong som ren landeveissyklist. Tidligere har han vært aktiv innen løping og langrenn, mens han de siste årene har satset mest på terrengsykling.

På landeveissykkelen har han dog vist seg meget sterk i motbakkene, og det blir spennende å se hva Oppegård-gutten får til i de tøffeste rittene laget kjører neste år.

Vi ønsker samtlige fire nysigneringer velkommen, og gleder oss til å se hvor godt disse sultne ulvene kommer til å jakte neste år.

Kommentarer

Torstein A., Sparebanken Sør – 03 okt 2014
Spennende!!!
Ellen Holst – 03 okt 2014
Gleder meg til å følge dere!
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (486)
2015 (27)
2014 (95)
august (14)
juli (10)
juni (8)
mai (18)
april (12)
mars (16)
januar (5)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)