Team Sparebanken Sør

Nyheter

2 nye ryttere er klare foran 2011-sesongen

Nye ryttere i Plussbank Cervélo

Vi har idag offentliggjort avgangen til Adrian Gjølberg og Tengel Storvold-Hjembo. Adrian blir å se i stallen til Joker BIanchi, mens Tengel går tilbake til familieliv og turritt-tilværelse. Vi er meget stolte og fornøyde med jobben begge har gjort og ønsker dem lykke til videre.

Men når noen går – så kommer nye til…

Plussbank Cervélo ruster opp for ny sesong. Som tidligere fortalt skal Plussbank Cervélo satse tøffere neste sesong, med flere ritt i utlandet. Det er derfor ekstremt gledelig å kunne presentere lagets to første forsterkninger. Bjørn Tore Hoem og Sebastian Kvålsvoll skal begge ikle seg Plussbank Cervélo-trøya neste sesong. Begge rytterne følger Atle Kvålsvoll fra CK Nor til Plussbank Cervélo. Det er lite tvil om at rytterne vil være en solid tilvekst i et lag som allerede har prestert bedre enn forventet så langt.

Sebastian Kvålsvoll
Sebastian Kvålsvoll er sønn av Plussbank Cervélos nye sportsdirektør, Atle Kvålsvoll. De som tror at han kommer med på laget basert på det alene, tar skammelig feil. Dette er en meget god allround rytter. Han er født i 1990, noe som betyr at han har mange, mange gode sykkelår foran seg. Han har aldri vært noe barnestjerne, men han tok nivåforskjellen fra junior- til seniornivå langt bedre enn de fleste andre. I år har han kjørt sin andre sesong som senior, og fortsatt utviklingen han hadde i fjor. Han er god i bakker, og er offensiv i kjørestilen. Med andre ord passer han bra inn i laget, samtidig som han komplimenterer laget godt. Han har blant annet en 14. plass fra Norgescuprittet i Oslo, og har kjørt jevnt godt de to siste sesongene. Du vet alltid hva du får av Kvålsvoll. Han er hardtarbeidene og blir bedre for hver sesong som går. Vi har stor tro på denne rytteren, og er overbevist om at han vil vokse på oppgavene han får i Plussbank Cervélo.

Bjørn Tore Hoem
Unggutten fra sykkelbyen Eresfjorden slo igjennom nasjonalt i sitt siste år som junior, da han kjempet seg inn på det norske juniorlandslaget. I år har han kjørt sin første sesong som senior (han er født i 1991), og i likhet med Sebastian Kvålsvoll har han tatt nivået ekstremt bra. Han er uten tvil en av de absolutt mest spennende ungguttene i Norge for tiden. Et ekte skup for Plussbank Cervélo! Som ryttertype er han veldig lik Kvålsvoll. Han liker bakker, og kjører ofte offensivt. De fleste vil nok huske han fra NM fellesstarten. Da kjørte han ekstremt godt og tappert, og lå lenge i teten. Det endte med en 10. plass, noe som er meget bra for en førsteårs senior. Han har i tillegg kjørt jevnt godt i Norgescupen i hele år. Han endte tilslutt på femteplass sammenlagt, noe som kunne vært enda bedre hadde han ikke gått glipp av Oslo Sykkelfestival. Da var han på landslagssamling med U23 landslaget. Han har en 4. plass, en 7. plass, en 15. plass og en 5. plass fra Norgescuprittene å slå i bordet med. At en førsteårs senior kjører inn store resultater er sjeldent, at de gjør det jevnt og trutt gjennom hele sesongen, viser at de har noe spesielt.

Plussbank Cervélo er veldig stolte av å få med disse to rytterne på laget. Deres styrker i bakkene vil gi laget en ekstra styrke, og deres offensive tilnærming til sykkelritt vil passe perfekt inn i lagets kjøremåte. De er begge unge og veldig talentfulle. Vi håper og tror de utvikler seg videre i laget, og at de vil være med å skape stolte øyeblikk for laget. Velkommen til Plussbank Cervélo!


Sykkelhilsen

Jonas og Anders
Sykkelerbest

Kommentarer

12,39,2 – 13 okt 2010
Synd dere mistet Adrian og Tengel.Men dere har jo fått to nye ryttere i stallen som kommer til og gjøre det sterkt til neste år.Med Atle Kvålsvåll som sportsdirektør tror jeg Plussbank Cervelolaget vil forsette den positive utviklingen og heve seg ytterlig noen hakk,både Nasjonalt og Internasjonalt.Stå på alle sammen.
Geir Hoem – 13 okt 2010
Blir spennede å følge disse gutta til neste sesong:-)
Bård S – 14 okt 2010
Er det riktig? Har dere skrevet kontrakt med L.O. Aasvold?
12,39,2 – 14 okt 2010
Gratulerer Plussbank Cervelo.Med L.O.Aasvold på laget blir dere garantert det beste laget i Norge til neste år.Og jeg tror dere vil gjøre det bra i internasjonale løp også.Stå på alle sammen.
Hilsen 12,39,2
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Alle (617)
2016 (8)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
august (8)
juli (1)
juni (5)
mai (6)
april (6)
mars (2)
januar (2)
2009 (4)