Team Sparebanken Sør

Støtteapparat

Rytterne

Bjørn Thomas Kjølsrud

Lege
Alder: 39 år.

Idrettslig bakgrunn:
Spilte fotball som yngre (Erik Mørland som trener ), men skadet benet – stygt benbrudd og kom aldri tilbake til fotballen. Konverterte til tennis og bordtennis og har mange medaljer i aldersbestemte klasser som yngre i krets og sørlandsmesterskap. Niendeplass fra NM. Sykler som aktiv mosjonist i FOCC (Fevik Omegn Cycleklubb ), deltar på turritt etc. Ellers trener og pappa for to gutter på aldersbestemte lag i FK Jerv. Ivrig tilskuer og oppbaker for minstejenta Hedda på ballett…

I TSS siden:
Har vært en del av TSS helt siden starten i 2010.

Godfoten min:
Er spesialist i allmennmedisin og fastlege i Grimstad Kommune. Snart ferdig spes./autorisert idrettslege. Lege ellers for flere toppidrettsutøvere. Er medisinsk ansvarlig for FK Jerv siste tre årene. Er endel av Next-Gen, gruppe for fysioterapeuter og leger på Olympiatoppen (OLT), rekruttering av nye medarbeidere/kursing via OLT. Tidligere jobbet på sykehus i Asker og på Ullevål og i Arendal, ved nevrologisk avdeling og fys.medisinsk avd.

Forventing til 2015-sesongen:
Spennende nye ryttere i år, samtidig som de gode, gamle gutta forventes å ta ytterligere skritt mot toppen. Blir en veldig spennende sesong.

Favorittmat & drikke:
Veldig glad i sjømat. Asiatisk mat med god vin til!

 

Støtteapparat