Team Sparebanken Sør
Team Sparebanken Sør 2017

Velkommen til Team Sparebanken Sør

Tirsdag 19 sep 2017

Mens resten av laget har avsluttet sesongen, sitter det en rytter på et hotell i Bergen. Han er nesten helt klar for i morgen, han spekulerer bare på én ting.

Søndag 17 sep 2017

Dermed var årets høydepunkt i Bergen åpnet. Men selv om resultatet ikke ble det helt store syntes sportssjef Atle Kvålsvoll dette var en fin opplevelse.

Lørdag 16 sep 2017

I morgen klokken 15.30 starter vår siste øvelse som lag. Les hvilke tanker Atle Kvålsvoll og Kristian Aasvold har om den spesielle dagen.

Søndag 10 sep 2017

Eirik Bruland fortsetter den gode formen. I dag fullførte han sitt siste løp for sesongen, og sesongens siste Norgescupritt på tredjeplass. Det viste seg å være en plassering han måtte kjempe for.

Lørdag 09 sep 2017

Den siste av to etapper i East Bohemia Tour ble bare nesten hvis man tenker på seieren. Men ellers tar laget med seg mye hjem fra Tsjekia.

Søndag 03 sep 2017

Denne helgen ble Norges eldste sykkelritt, Roserittet, arrangert. Flere storheter har vunnet løpet tidligere, i år skulle det bli skikkelig spennende. 

nettcasino com

Sponsorer 2016
www.sor.no www.igland.no/ www.jjuc.no www.uno-x.no www.trimtex.no www.ffwdwheels.com www.shimano.com www.conti-online.com www.powerbar.com www.catlike.es www.2xu.com www.oakley.com www.agder.com www.aei.no www.nuflex.eu peugeot.no byggmakker.no